Regulament

1. Introducere

Twingoo.ro este un website de tipul "social group" care are ca scop realizarea unei comunități virtuale în care membrii acesteia participă la concursurile organizate periodic.

2. Premii

Premiile oferite sunt: tablete, telefoane mobile, bijuterii, ceasuri de mana, obiecte artizanale, obiecte electronice, excursii + altele care se vor adăuga pe parcurs.

3. Mecanismul concursurilor

Fiecare concurs are o perioadă de desfășurare specifică ( 7 zile, 14 zile sau 30 zile) în funcție de valoarea premiului pus în joc. Pentru a participa la unul dintre aceste concursuri este obligatoriu să fi utilizator înregistrat. După înregistrare, pentru ca profilul utilizatorului să fie vizibil în categoria selectată de participare, trebuie să își completeze profilul cu informatiile cerute și să își adauge fotografii. Profilurile care nu conțin fotografii autentice, care nu corespund utilizatorului înregistrat sunt considerate invalide și nu întră în concurs precum și cele care nu conțin informații reale sau complete. Profilurile care conțin fotografii nud vor fi automat șterse din baza de date. Există 3 categorii de participare - fete, baieți și cupluri; pentru fiecare categorie poate există un concurs și un premiu specific categoriei. Concursurile organizate de twingoo.ro sunt de tipul "votează membrul", membrul cu cel mai mare număr de voturi din categoria sa la sfarșitul perioadei desfășurarii concursului este câștigător. După stabilirea câștigătorului și acordarea premiului, contorul de voturi se va reseta iar membrii înregistrati deja intră automat în concursul următor.

4. Acordarea premiilor

Premiile oferite în concursuri vor fi suportate și platite de către organizator. Premiile vor fi acordate personal de către organizator câștigătorului sau trimise prin curier în urma stabilirii datelor de livrare cu acesta. Câștigătorii premiilor vor fi anuntați pe e-mail de câștigarea premiilor și de modalitatea de a intra în posesia acestora. Pentru a-și revendica premiul, câștigătorii trebuie să trimită un e-mail cu numele, numărul de telefon și adresa completă, la adresa de e-mail twingoo.social@gmail.com Premiile nerevendicate în termen de 10 zile calendaristice de la afisarea listei câștigătorilor vor fi anulate. Premiile vor fi trimise prin curier în maxim 10 zile de la afisarea câștigătorilor finali pe site la adresa exactă furnizată de câștigători telefonic sau pe e-mail. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Organizator. Organizatorul va livra doar premiile revendicate sau confirmate în cele 10 zile de la publicarea listei câștigătorilor. Dupa această dată, nici un email primit pe adresa twingoo.social@gmail.com referitor la acest concurs nu va mai fi luat în considerare. Premiile nerevendicate de către câștigători (sau negasiți la adresa) vor fi anulate.

5. Notă de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Organizatorul, în vederea desfășurării Campaniei, prelucrează datele personale ale Participanților la această campanie în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter. Prin comunicarea datelor cu caracter personal persoanele înscrise în Concurs și exprimă acordul expres și neechivoc, ca datele lor cu caracter personal să intre în baza de date a Organizatorului în vederea validării, atribuirii premiilor și îndeplinirii obligațiilor fiscale ale acestuia. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor elctronice, Twingoo va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dvs. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing și publicitate și servicii de comunicații electronice. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispoziție de către Organizator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodata, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Sunteți de acord ca ștergerea datelor personale ale dvs. va fi urmată de ștergerea contului dvs. din sistem și de imposibilitatea de a participa la Concurs. Pentru exercitarea acestor drepturi puteți face o cerere în scris cu cerința dvs. pe care să o trimiteți prin email la adresa: twingoo.social@gmail.com Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.