Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare Accesul și utilizarea site-ului twingoo.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

2. Website-ul twingoo.ro

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website. twingoo.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. twingoo.ro nu își asuma responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Twingoo.ro este o platforma web care are ca scop realizarea unei comunități sociale. Pentru ca twingoo.ro să poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie să respectați următorii termeni de utilizare: - WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR ÎN INTERES PERSONAL ȘI NON-COMERCIAL. - NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMAȚIE (text, poze, video, sau orice alt material) FĂRĂ A OBȚINE ÎN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI. - NU VEȚI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, ÎN AFARA DE PARȚILE UNDE AVEȚI LEGAL ȘI PRESTABILIT ACCES. - NU VEȚI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMAȚII CARE POT INDUCE ÎN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc). - VEȚI RESPECTA TERMENII ȘI CONDIȚIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE. Pentru a avea acces la anumite pagini și/sau elemente ale acestui website, trebuie să vă creați un cont twingoo.ro. Contul se va utiliza doar în scopul pentru care a fost permisă crearea lui. Dumneavoastră sunteți singurul raspunzător de utilizarea contului dvs. twingoo.ro nu-și asuma răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a contului. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată. În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.

4. Drepturile proprietății intelectuale

Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică twingoo.ro. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. twingoo.ro își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

5. Publicarea de informații de către utilizator

twingoo.ro permite utilizatorilor înregistrați să posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum și gazduirea lor. twingoo.ro nu garantează confidențialitatea acestor materiale. Veți fi singurul răspunzător de materialele postate. Sunteți de acord să nu postați materiale care încalcă dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuală, să nu fie obscene, pornografice, amenințătoare, care să instige la ură, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care să violeze vreo lege, materiale publicitare. twingoo.ro vă înlătură materialele care încalcă acești termeni și condiții, fără vre-un avertisment în prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalcă aceste condiții, va fi suspendat pe o perioadă nedeterminată, urmând ca utilizatorul să solicite reactivarea contului. twingoo.ro are dreptul de a verifica și a decide dacă materialele postate încalcă sau nu acești termeni și condiții. Sunteți conștient și de acord ca postând materiale pe acest website, acordați către twingoo.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, închirierea, împrumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. twingoo.ro permite folosirea materialelor doar în interes personal, informațional și non-comercial.

6. Limitarea raspunderii

twingoo.ro nu este răspunzator pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsă de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor și condițiilor

Website-ul se adresează tuturor categoriilor de varstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagina.

8. Politica de confidențialitate

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale; twingoo.ro nu va folosi aceste informații decât în scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.